|
|
Registros recuperados : 26 | |
13. | | LADO, J.; CUELLAR, F.; RODRIGO, M.J.; ZACARÍAS, L. Nutritional composition of mandarins. In: Simmonds, M.S.J., Preedy, V.R. (Eds.), 2016, Nutritional Composition of Fruit Cultivars. Academic Press, 419-443.(Chap. 18).Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
14. | | LADO, J.; CRONJE, P.; RODRIGO, M.J.; ZACARÍAS, L. Resistance to chilling injury in red, lycopene-accumulating tissue of cold-stored Grapefruits. (Conference paper). Acta Horticulturae, 2015, no.1079, p. 249-256. In: ISHS Acta Horticulturae 1079: V International Conference Postharvest Unlimited. Editors: G.A. Manganaris, P.M. Toivonen, P. Kalaitzis. Publication date: 25 March 2015Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
18. | | LADO, J.; CRONJE, P.J.R.; RODRIGO, M.J.; ZACARÍAS, L. Fruit shading enhances red color and carotenoid accumulation in 'Star Ruby' grapefruit. (Conference Paper). Acta Horticulturae, 2015, Volume 1065, Pages 1521-1528. (Acta Horticulturae; 1065). ISHS Acta Horticulturae 1065: XII International Citrus Congress - International Society of Citriculture. Publication date: 20 January 2015.
Editors: B. Sabater-Muñoz, P. Moreno, L. Peña, L. Navarro.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
19. | | LADO, J.; ZACARÍAS, L.; GURREA, A.; PAGE, A.; STEAD, A.; RODRIGO, M.J. Exploring the diversity in Citrus fruit colouration to decipher the relationship between plastid ultrastructure and carotenoid composition. Planta, 2015, v. 242, p. 645-661. Article history: Received: 13 March 2015 / Accepted: 9 July 2015 / Published online: 23 July 2015.
Electronic supplementary material The online version of this article (doi:10.1007/s00425-015-2370-9) contains supplementary material, which...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
Registros recuperados : 26 | |
|
|
| Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Las Brujas. Por información adicional contacte bibliolb@inia.org.uy. |
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
25/09/2016 |
Actualizado : |
25/09/2016 |
Tipo de producción científica : |
Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Autor : |
LADO, J.; ZACARÍAS, L.; RODRIGO, M.J. |
Afiliación : |
JOANNA LADO LINDNER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; LORENZO ZACARÍAS, Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA); MARÍA JESÚS RODRIGO, Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA). |
Título : |
Regulation of carotenoid biosynthesis during fruit development (Chap. 6). |
Fecha de publicación : |
2016 |
Fuente / Imprenta : |
In: Stange, C. (Ed.). Carotenoids in Nature: Biosynthesis, Regulation and Function. Springer, 2016. Chapter 6 |
Páginas : |
p. 161-198 |
Serie : |
(Sub-Cellular Biochemistry; 79) |
ISBN : |
978-3-319-39124-3 |
ISSN : |
0306-0225 |
DOI : |
10.1007/978-3-319-39126-7_6 |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
CAROTENOIDS IN FRUITS; CITRUS PARADISI; FRUIT RIPENING. |
Thesagro : |
CITRUS; TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
LEADER 00819naa a2200253 a 4500 001 1055730 005 2016-09-25 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-3-319-39124-3 022 $a0306-0225 024 7 $a10.1007/978-3-319-39126-7_6$2DOI 100 1 $aLADO, J. 245 $aRegulation of carotenoid biosynthesis during fruit development (Chap. 6).$h[electronic resource] 260 $c2016 300 $ap. 161-198 490 $a(Sub-Cellular Biochemistry; 79) 650 $aCITRUS 650 $aTECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS 653 $aCAROTENOIDS IN FRUITS 653 $aCITRUS PARADISI 653 $aFRUIT RIPENING 700 1 $aZACARÍAS, L. 700 1 $aRODRIGO, M.J. 773 $tIn: Stange, C. (Ed.). Carotenoids in Nature: Biosynthesis, Regulation and Function. Springer, 2016. Chapter 6
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
|
Biblioteca
|
Identificación
|
Origen
|
Tipo / Formato
|
Clasificación
|
Cutter
|
Registro
|
Volumen
|
Estado
|
Volver
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|